Ancient Wine Jug, Gold-plated Lucky Charm

Μια κανάτα γεμάτη ευχές!

shine4ever Uncategorized, Δημιουργίες, Νέα καταστήματος, Συνεργασίες

Ancient Wine Jug, Gold-plated Lucky Charm

Ancient Wine Jug, Gold-plated Lucky Charm

Στο κατώφλι κάθε νέας χρονιάς, η εταιρία Museum Masters, προτείνει το «τυχερό» γούρι που προσφέρεται, σύμφωνα με την παράδοση, για την καλοτυχία. Η “Οινοχόη“, το γούρι μας για το έτος 2015, έχει ως στόχο να “ενώσει”την αρχαία ελληνική παράδοση με τη σύγχρονη εποχή, και φέρει πάνω της στοιχεία από την Αρχαία Ελλάδα και μια πρόποση ειρήνης  και ενότητας για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά.

Η Οινοχόη, αντιπροσωπευτικό δείγμα της κεραμικής του προανακτορικού Μινωικού πολιτισμού,συνδυάζεται με το ρητό του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Επίκτητου “Ο κόσμος ούτος μια πόλις εστί” με στόχο να “γεμίσει” τις καρδιές μας με το μήνυμα της ειρήνης, της ελπίδας και της ενότητας για το 2015.

Κομψό, μοντέρνο και παράλληλα παραδοσιακό δώρο, το “κανατάκι” είχε αρχικά σχεδιαστεί ως ένα νέο  κόσμημα για την συλλογή των κοσμημάτων μας, αλλά το ξεχωριστό του μήνυμα έδωσε μια νέα τροπή στην ιστορία της δημιουργίας του! Για να υποδεχθούμε λοιπόν την νέα χρονιά, τοποθετήσαμε τον αριθμό 15 σε καθαρό ασήμι ή επίχρυσο ασήμι στην πίσω πλευρά της οινοχόης, σηματοδοτώντας τον νέο χρόνο. Διατίθεται ως γούρι, παντατίφ και μπρελόκ σε ορείχαλκο επιχρυσωμένο σε διάλυμα χρυσού 24 καρατίων. Χαρίστε το στα αγαπημένα σας πρόσωπα με ευχές για έναν υπέροχο καινούριο χρόνο!!!

Με αγάπη,

Shine4ever.gr!!!