Silver 999° lego-themed penadant

Πα(ρέα) με τη Ρέα!

shine4ever Uncategorized, Δημιουργίες, Νέα καταστήματος, Συνεργασίες, Τι είπαν για εμάς

Silver 999° lego-themed pendant

Silver 999° lego-themed pendant

Silver 999° lego-themed pendant

Silver 999° lego-themed pendant

Διασκεδάσαμε πάρα πολύ, στην συνεργασία μας με την κ. Ρέα Τουτουνζή και την εκπομπή της “Dream Day” στο κανάλι 9, συζητώντας για την χειροποίητη δουλειά Shine4ever! Με τη βοήθειά της, ενημερώσαμε τους τηλεθεατές για τις μεγάλες δυνατότητες του εργαστηρίου μας και τις μοναδικές ιδέες για δώρα, που ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει μαζί μας, μετατρέποντας παλιά αντικείμενα γεμάτα αναμνήσεις σε “αστραφτερά” ενθύμια.

Η Ρέα, ως φαν των παιδικών παιχνιδιών Lego, πάνω στη συζήτηση μας είπε “αχ! τι ωραία που θα ήταν να έχω ένα Lego ασημένιο να το φοράω σαν κόσμημα!” Να λοιπόν μια ιδέα που αρπάξαμε αμέσως και την κάναμε πραγματικότητα. Χρησιμοποιήσαμε ένα μακρύ λεπτό τουβλάκι και φτιάξαμε ένα μοναδικό ασημένιο παντατίφ, που μας θύμισε έντονα τα παιδικά μας χρόνια. Ως τελική πινελιά, χαράξαμε  το όνομά της στο πλάι και συναντηθήκαμε για να της δώσω το δώρο της. Ο ενθουσιασμός της μεγάλος, δεν περιγράφεται και η δική μου χαρά μεγάλη, που πραγματικά δεν πίστευε αυτό που έβλεπε! Ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα ανέβασε στη σελίδα μου φωτογραφίες της, φορώντας το κόσμημα, με ένα γλυκό μήνυμα αγάπης!

Θες και εσύ να φτιάξεις κάτι μοναδικό? Τότε, μην περιμένεις άλλο. “Σύνεθεσε” μια μοδάτη εμφάνιση με ξεχωριστά κοσμήματα, “χτίζοντας” το δικό σου μοναδικό στυλ!

Με αγάπη,

Shine4ever!!!