Καλή Χρονιά με Υγεία και Αστραφτερά Χαμόγελα!!!

shine4ever Νέα καταστήματος

Αισθάνομαι ότι το 2013 θα είναι μια χρονιά δημιουργίας και ανανέωσης μετά από όλες τις προσπάθειες που κάναμε τη χρονιά που πέρασε για να αντισταθούμε και να σταθούμε στα πόδια μας και να μην μας πάρει από κάτω.

Αυτή τη χρονιά της κρίσης, εγώ αποφάσισα να μην κάτσω με σταυρωμένα χέρια και παρά τις αντίξοες συνθήκες, βγήκα από το “καβούκι” μου και συμμετείχα σε ημερίδες, συνέδρια και εκδηλώσεις, οι οποίες αν μη τι άλλο μου έφτιαξαν το κέφι και με έκαναν να δω τα πράγματα πιο θετικά!

Γνώρισα ανθρώπους με το χαμόγελο στα χείλη, με μια ζεστή ματιά, αισιόδοξους και με αρκετό ενδιαφέρον να συμβάλλουν στην ανατροπή αυτού του κακού κλίματος που επικρατούσε. Έχουμε μάθει να προχωράμε μόνοι μας και να μας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μας και όχι στη συνεργασία και στην ομαδική δουλειά, που μόνο αυτή φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Μα ακόμα και η λαϊκή παροιμία λέει: “το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο!”, αλλά που χρόνος γι αυτά. Κι ό

μως τώρα πρέπει να βρεθεί αυτός ο χρόνος και να ακούσουμε ο ένας τον άλλον για να προχωρήσουμε μπροστά. Χώρος υπάρχει για όλους όσους πραγματικά σέβονται τον εαυτό τους!

Σας προσκαλώ λοιπό, αυτή τη χρονιά να κάνουμε τη διαφορά και να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, με χαμόγελο, κατανόηση, πίστη και πρόθεση για συνεργασία.

Εμείς εδώ ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα για σας και σας θέλουμε δίπλα μας!

Καλή Χρονιά με Υγεία και Αστραφτερά Χαμόγελα!

Λιζ Χρυσανθίδου

Philippakis Art / Shine4ever.gr