Ένα αληθινό κειμήλιο! Το ασημένιο κύπελλο και η κουδουνίστρα της γιαγιάς!

shine4everUncategorized

marieange

Ένα αληθινό κειμήλιο! Το ασημένιο κύπελλο και η κουδουνίστρα της γιαγιάς!

Μας ζητήθηκε να “αναπαλαιώσουμε” αυτά τα δύο μοναδικά αντικείμενα που ανήκουν σε μια γαλλίδα γιαγιά για να τα κάνει δώρο στα βαφτίσια του εγγονού της.

Ήρθε μια μέρα στα εργαστήρια μας και είπε: “Έχω αυτά τα δύο αντικείμενα από τη δική μου τελετή βάπτισης στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου πριν από 75 χρόνια και θα ήθελα να τα προσφέρω στον εγγονό μου που ζει στις Βρυξέλλες. Πιστεύετε οτι μπορείτε να επαναφέρετε και να γυαλίσετε το ασημένιο αυτό κύπελλο και χαράξτε επάνω του ένα όνομα και μια ημερομηνία;!

Θα μπορούσατε επίσης να συγκολίσετε τη λαβή από φίλντισι με την ασημένια κουδουνίστρα και να αντιγράψετε το ασημένιο στρογγυλό κουδουνάκι ώστε να αντικαταστήσουμε τα δύο που λείπουν;!

Μας  συγκίνησε πραγματικά! Δύο ασημένια χειροποίητα έργα τέχνης φτιαγμένα πριν από 100+ χρόνια (!) φωτίζουν ακόμα τις αναμνήσεις της από την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση, την τελετή της βάπτισης της!

Και βέβαια το κάναμε! Δουλέψαμε με μεγάλη προσοχή και ενθουσιασμό τα δύο αυτά αντικείμενα ώστε να μπορέσουν ξανά να ολοκληρώσουν μια νέα «αποστολή»! Αυτή είναι μια φωτογραφία μετά από όλη τη διαδικασία αποκατάστασης και η γιαγιά δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της! Ήταν τόσο χαρούμενη που θα μπορούσε τελικά να περάσει στον εγγονό της αυτό το θησαυρό της δικής της παιδικής ηλικίας!

Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να δώσουμε τόση χαρά και ευτυχία μέσα από τη δουλειά μας και να δημιουργήσουμε ακόμα μια αστραφτερή ανάμνηση που θα λάμπει για πάντα!

Σας ευχαριστούμε Marie-Ange <3

 

#baby_cup #baby_pacifier #heirloom #shiny_memorabilia #handmade #gifts #baptism #christening #newborn #mother #grandmother #grandson #granddaughter #silver #engraved #presents #shine4evergr