Big Contest by Shine4ever.gr @ Palmie Bistro !!!

Μεγάλος Διαγωνισμός Shine4ever.gr @Palmie Bistro!!! 

shine4everΔιαγωνισμοί, Νέα καταστήματος, Συνεργασίες

Big Contest by Shine4ever.gr @ Palmie Bistro !!!

Big Contest by Shine4ever.gr @ Palmie Bistro !!!

Μαζί με την αλυσίδα εστιατορίων Palmie Βistro διοργανώνουμε έναν μεγάλο διαγωνισμό σε τρία διαφορετικά σημεία της Αττικής, με δώρα αξίας € 750!!!

ΤΡΙΑ μεγάλα δώρα για κάθε κατάστημα Palmie bistro ξεχωριστά!!!

Θα κληρωθούν τρία παπουτσάκιa bebe,  τρεις πιπίλες, ένα βραχιολάκι μαιευτηρίου και δυο ασημένιες πένες κιθάρας, όλα με την χάραξη που επιθυμείτε και δωρεάν αποστολή στο χώρο σας!

Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ τα εστιατόρια Palmie Bistro στα πολυκαταστήματα RIVER WEST, AVENUE και THE MALL ATHENS, απολαύστε τον καφέ σας ή το γεύμα σας και αναζητήστε την βιτρίνα μας για να δείτε τα χειροποίητα έργα τέχνης, που τόσα χρόνια δημιουργούμε μαζί, μέσα από τις δικές σας πρωτότυπες ιδέες!

Ο διαγωνισμός ισχύει από 2 Νοεμβριού έως και 10 Δεκεμβρίου, 2014! Μπείτε ΤΩΡΑ στη κλήρωση για ένα από τα ΤΡΙΑ μεγάλα δώρα, στέλνοντας όσα περισσότερα sms επιθυμείτε στο 54301!

Πιο συγκεκριμένα για το:

RIVER WEST στείλτε SHINE1 (κενό) και ονοματεπώνυμο

AVENUE στείλτε SHINE2 (κενό) και ονοματεπώνυμο

THE MALL στείλτε SHINE3 (κενό) και ονοματεπώνυμο

ΚΑΙ για όσους συμμετέχουν στον διαγωνισμό, σας προσφέρουμε 20% έκπτωση για τις αγορές σας στο www.shine4ever.gr!

Καλή σας Επιτυχία και …

Let it Shine4ever!!!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 750 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ SHINE4EVER

1 ΝΟΕΜΒΡIOY  -15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Τον διαγωνισμό “ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 750 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ SHINE4EVER ” διοργανώνει η εταιρία«Palmie A.E.” σε συνεργασία με την εταιρία «Δημήτρης Φιλιππάκης και ΣΙΑ ΕΕ» που εφεξής καλείται <Οι Διοργανωτές> με τεχνικό πάροχο την «Amaze ΑΕ»,

1] Στον διαγωνισμό “ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 750 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ SHINE4EVER “, εφεξής «ΔΩΡΑ» έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρόν. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της «Palmie Α.Ε.», της «Φιλιππάκης &ΣΙΑ ΕΕ» και της «ΑΜΑΖΕ A.Ε», καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού.

2] Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από τις 1 ΝΟΕΜΒΡIOY  -15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014. Οι όροι του διαγωνισμού είναι αναρτημένοι στο www.palmiebistro.gr, και στοhttp://www.shine4ever.gr

3] Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για τους τρόπους συμμετοχής στο διαγωνισμό μέσω των  www.palmiebistro.gr και www.shine4eveer.gr για την κλήρωση “ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 750 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ SHINE4EVER “.

Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει ο συμμετέχων στο διαγωνισμό αποτελεί η αποστολή SMS στο 54301, με τη μορφή για το river west =shine1, για το avenue = shine2, για το mall= shine3 (ΚΕΝΟ) και το oνοματεπώνυμο του/της. Η χρέωση για την αποστολή του κάθε μηνύματος και της κάθε κλήσης είναι 0.31€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 23%) .

4] Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί από ελληνικό αριθμό κινητού τηλεφώνου (Vodafone, Cosmote, Wind ή Q-Telecom) εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού και συνοδεύονται κατά την καταχώρηση τους από όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών.

5] Κάθε αποστελλόμενο μήνυμα sms θα παραλαμβάνεται από ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα διαχείρισης sms και ο συμμετέχων θα λαμβάνει με sms μήνυμα απάντηση που θα τον ενημερώνει ότι συμμετέχει στη κλήρωση.

6] Ο νικητής του κάθε Δώρου θα αναδειχθεί με κλήρωση. 1 (ένα) Δώρο αντιστοιχεί σε κάθε αριθμό που θα κληρωθεί. Θα ενημερωθεί μέσω sms το οποίο και θα μας επιδείξει κατά την παραλαβή του δώρου του. Θα διατεθούν για κλήρωση 9  τεμάχια “ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 750 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ SHINE4EVER” και θα κληρωθούν ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού. Τα Δώρα είναι 3 παπουτσάκια bebe ντυμένα με ασήμι μήκους εως 12 εκατοστών , 2 ασημένιες πένες κιθάρας 925ο βαθμών ,1 ασημένιο βραχιολάκι μαιευτηρίου 925ο βαθμών, 3 πιπίλες ασημένιες 925ο βαθμών

7] Για την κατοχύρωση του δώρου, ο νικητής καλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την εταιρία Palmie Α.Ε. ή με την Δ.Φιλιππάκης και Σια ΕΕ, για να ενημερωθεί λεπτομερώς σχετικά με την δημιουργία και παραλαβή του δώρου του.

Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από τα αντίστοιχα καταστήματα της Palmie που έτρεξε ο διαγωνισμός μετα την ανακοινωση τους και κατόπιν συνεννόησης

Ο νικητής, προκειμένου να παραλάβει το ΔΩΡΟ,  θα πρέπει να προσκομίσει αστυνομική ταυτότητα.

Ο νικητής θα πρέπει επίσης να έχει και να επιδείξει την κάρτα SIM από την οποία απεστάλη το μήνυμα sms  συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Ο νικητής θα πρέπει να παραλάβει το δώρο του σε διάστημα 1 μηνός από την ημερομηνία  ειδοποίησης παραλαβής του διαφορετικά αυτό θα παραχωρηθεί σε ένα από τους επιλαχόντες.

8] Τα ΔΩΡΑ της κλήρωσης είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Ο διοργανωτής δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στα ΔΩΡΑ. Οι δε τυχεροί οφείλουν να συμπεριφερθούν στα πλαίσια καλής πίστης και των χρηστών ηθών.

9] Για τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις σχετικά με το τεχνικό σκέλος του διαγωνισμού, μπορούν επίσης να απευθύνονται και στο τηλέφωνο παραπόνων της Amaze AE.

10] Οι διοργανώτριες εταιρείες δικαιούνται να ματαιώσουν το διαγωνισμό και / ή να μεταβάλουν τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης, μπορoύν να αλλάξουν τους όρους συμμετοχής ή να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή τα δώρα με δώρα ίσης αξίας.

11] Οι διοργανώτριες εταιρείες θεωρούν ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος ή έχει εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της κάρτας SIM , που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού ή του σταθερού τηλεφώνου με το οποίο έλαβε μέρος στη κλήρωση.

12] Οι συμμετέχοντες στη κλήρωση παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στις διοργανώτριες εταιρίες για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Έτσι, οι διοργανώτριες εταιρίες επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και δημοσιεύσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του επάθλου για διαφημιστικούς σκοπούς, η, δε, συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

13] Η διοργανώτρια εταιρία διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος.

14] Οι παρόντες όροι του διαγωνισμού έχουν αποκλειστική ισχύ.

15] Με την αποστολή μηνύματος  SHINE1, SHINE2, SHINE 3 (ΚΕΝΟ) και το ονοματεπώνυμό τους στον αριθμό 54301 κάθε συμμετέχων συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία ως υπεύθυνης για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτή διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ΄ εντολή και για λογαριασμό τους.

Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την Εταιρεία και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σκοπό τη μελλοντική ενημέρωση του συμμετέχοντος μέσω sms για τις προωθητικές ενέργειες της Εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει επικοινωνώντας με την Εταιρεία AMAZE A.E ή με οποιαδήποτε άλλο φορέα ορίσει η Εταιρεία.

16] Η συμμετοχή στη κλήρωση προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

17] Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.