Μια εικόνα 1000 λέξεις

shine4everUncategorized, Δημιουργίες, Νέα καταστήματος

 

DSC07658 colaz small

“A great photograph is one that fully expresses what one feels, in the deepest sense, about what is being photographed.”

― Ansel Adams

Ένα υπέροχο και πρωτότυπο δώρο που μια φίλη μας ζήτησε να φτιάξουμε για τον αγαπημένο της που είναι φωτογράφος.
Την ψάξαμε, την βρήκαμε, αυτή τη μικρή πλαστική φωτογραφική μηχανή, την “ντύσαμε” με καθαρό ασήμι 999ο βαθμών και δημιουργήσαμε μια πανέμορφη ασημένια μινιατούρα!

Ζήτησε κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό και να τι μας είπε όταν το παρέλαβε :

“Είναι πραγματικά πολύ όμορφο,είναι τέλειο!!…δεν περίμενα οτι θα είναι τόσο ωραίο!.Ευχαριστώ πολύ Shine4ever – Αστραφτερές Αναμνήσεις!

 

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας μοναδικό και πρωτότυπο δώρο/ενθύμιο. Μοιραστείτε την ιδέα σας μαζί μας και αφήστε τα υπόλοιπα στα έμπειρα χέρια της Shine4ever.gr!

Μαζί μας το παραμύθι ζωντανεύει και… παραμένει αστραφτερό για πάντα!

Στα εργαστήριά μας εδώ και 50 χρόνια τεχνίτες με μεράκι δουλεύουν στο χέρι και δημιουργούν μοναδικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζήστε την εμπειρία της δημιουργίας μοναδικών αντικειμένων που θα μπορούν άνετα να διακοσμήσουν την ομορφότερη γωνιά του σπιτιού, να προσφερθούν σαν δώρο, να γίνουν ένα βραβείο! Ακόμα, κι όταν η γιορτή θα έχει τελειώσει και τα φώτα σβήσουν…

Το δικό σας, θα λάμπει για πάντα!