Μια καινούργια ιδέα

shine4ever Uncategorized, Δημιουργίες, Νέα καταστήματος

 

” Παρακουλουθώ εδώ και πολύ  καιρό τις πανέμορφες αλλά και πρωτότυπες δημιουργίες σας και εμπνεύστικα μέσα απο αυτές για το δικό μου προσωπικό δώρο. Όταν είδα τη διαφήμισή σας με το σκυλάκι πραγματικά ξετρελάθηκα. 

 Πριν απο 4 χρόνια υιοθέτησα το πιο περιπετειώδες σκυλί του κόσμου και πολύ γρήγορα έγινε μέλος της οικογενειάς μου και η απόλυτη καθημερινότητα μου. Μακάρι να μπορούσα να κρατήσω για πάντα δίπλα μου οτιδήποτε το αφορά αλλα ξέρω ο χρόνος είναι δύσκολος αντίπαλος. Έτσι σαν θαύμαστρια του Shine4ever που κάνει τις αναμνήσεις να μένουν δίπλα μας με τον δικό του μοναδικό τρόπο σκέφτηκα να κάνω το εξής.

 Τι πιο όμορφο απο το να αποτυπώσω το πατουσάκι του και υστέρα να το ντύσω με αστραφτερό μέταλλο; Πριν προλάβω καν να ολοκληρώσω τη σκέψη μου είχα ήδη μπεί στο shine4ever στο facebook   στο άλμπουμ ¨Τεχνικά…¨ και επιάσα δουλειά.

Η διαδικάσια είχε ομολογώ πολλά στάδια. Στην αρχή λίγα δοντάκια, μετά εκνευρισμό και στο τέλος γρύλισμα. Αλλά, δεν με πείραζε καθόλου, ήδη μπορούσα να δω το αποτέλεσμα!

Έτσι πήρα τη πρωτοβουλία να σας στείλω το καλούπι με το πατουσάκι και η δουλειά μου εδώ έχει τελειώσει.  Σας εμπιστεύομαι λοιπόν το πατουσάκι της και ανυπομονώ να το δω!!!”

 

Αυτό ηταν το συνοδευτικό σημείωμα με το πατουσάκι που μας έστειλε η φίλη μας.

Είμαστε πάντα δίπλα σας, στείλτε μας κι εσεις τη δική σας ιδέα.

 

272767_4612707112136_309181914_o DSC02476