Μια νέα εποχή!

Μια νέα εποχή!

shine4everΝέα καταστήματος

Μια νέα εποχή!

 

 

 

Και να που έφτασε το φθινόπωρο!

Πήγαμε και στον αγιασμό, παρακολουθήσαμε  όλη τη διαδικασία, ενημερωθήκαμε από τη διευθύντρια του σχολείου,  πήραμε και τα βιβλία μας, σχεδόν όλα (!) από την πρώτη μέρα κιόλας.  Κανονίσαμε και το θέμα της γλώσσας, Αγγλικά σε πρώτη φάση και στη συνέχεια Γαλλικά… Tae kwon do, επιλέξαμε ως άθλημα και πάει λέγοντας!

Ο καιρός προσπαθεί και αυτός να μπει στο πνεύμα, ξεκινάει με συννεφιά και ψυχρούλα το  πρωί, αλλά στη πορεία δεν “αντέχει” και σκάει και ένα ήλιο και σκάμε όλοι μαζί ξανά!

Στη Πάτρα σήμερα το πρωί ξεκίνησε η μέρα με βροχή, όπως σχολίασε μια φίλη στο facebook και ήταν όμορφη αυτή η αλλαγή  όπως είπε! Γιατί όχι,  λίγη βροχούλα εδώ που τα λέμε την χρειαζόμαστε. Τον νοτιά, δεν χρειαζόμαστε και την υγρασία που κουβαλάει μαζί του.

Όπως και να έχει πάντως μια και η θάλασσα δεν κρυώνει πριν τις αρχές Δεκεμβρίου, εγώ ως πιστή θαυμάστρια της, θα κάνω την βόλτα μου το Σαββατοκύριακο στη παραλία, αν και λένε οτι θα είναι βροχερό!

Ξεκινάει μια νέα εποχή, δεν χάνουμε το κέφι μας, κοιτάμε ψηλά και μακριά, δεν ακούμε ειδήσεις, μόνο ρίχνουμε μια ματιά, έτσι για την ενημέρωση και σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας, λίγο χαμόγελο, λίγη δημιουργικότητα!!!

Από τα πιο απλά πράγματα πάντως, μπορούμε να πάρουμε και να δώσουμε χαρά!

Καλή σχολική χρονιά…  με αγάπη από την Shine4ever, γιατί μαζί μας το παραμύθι ζωντανεύει και παραμένει αληθινό για πάντα!