Πατουσάκια όμορφα!

shine4everΝέα καταστήματος

Τον τελευταίο καιρό που ασχολούμαι με πάθος με τη δουλειά μου και προσπαθώ να βρω τρόπους να επικοινωνήσω, την δυνατότητα που προσφέρουμε, να μπορεί ο καθένας από εμάς να φτιάξει το δικό του μοναδικό και πρωτότυπο ενθύμιο, ένα Shine4ever memorabilia και να το κρατήσει για πάντα, έχω φάει το ιντερνετ με το κουτάλι! Βασικά ψάχνω γυναικεία site & blog και μπορώ να πω κορίτσια ότι με έχετε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ!!!

Έχω τρελαθεί με τα άρθρα, την πληροφόρηση, τις ιδέες, την ποικιλία των προτάσεων, την συνεργασία, την ανταπόκριση, αλλά το πιο σημαντικό και απερίγραπτο είναι οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν με μωράκια σε όλες τις φάσεις της ζωής τους, από τη στιγμή της γέννησης, μέχρι το σχολείο…!!!

Η συγκίνηση είναι μεγάλη και πολύ περισσότερο με γεμίζει αυτή η επιθυμία να μιλάω με τις μαμάδες, να ψάχνουμε ιδέες για να φτιάξουμε για το κάθε μωράκι κάτι ξεχωριστό!

Κάθε μέρα και μια μοναδική εμπειρία, που έρχεται και με τραβάει ψηλά, με πετάει στα σύννεφα, αλλά συγχρόνως με κολλάει στη καρέκλα μπροστά από τον υπολογιστή ώρες ατελείωτες!

Μου αρέσει να μιλάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις ακόμα και να διαφωνούμε γιατί αυτό είναι το θαύμα της τεχνολογίας που μας φέρνει όλους τόσο κοντά, να μπορούμε να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ!!!

Σας ευχαριστώ για αυτή την τόσο όμορφη παρέα, που αναγκάζομαι, τώρα, να αφήσω γιατί θέλει η κόρη μου να την πάω στη θάλασσα!

Είμαι εδώ και σας περιμένω…!