Εκπνέοντας “Φωτιά”

shine4everUncategorized, Δημιουργίες, Νέα καταστήματος

Dragon small

Ο δράκος είναι ένα θρυλικό πλάσμα, ο οποίος έχει συνήθως μορφή ερπετού ή μεγάλης σαύρας.

Βρίσκεται στη μυθολογία αρκετών πολιτισμών. Τα χαρακτηριστικά των δράκων είναι το μεγάλο μέγεθος και αντίστοιχα η μεγάλη δύναμη και φυσίκα το πιο “φονικό τους όπλο η φωτιά!!!

Χαρακτηριστικοί είναι οι κινέζικοι δράκοι με θετικούς συμβολισμούς.

Στην Ευρωπαϊκή μυθολογία οι δράκοι είναι φτερωτοί και αντίθετα με την κινέζικη παράδοση, έχουν αρνητικούς συμβολισμούς.

Στη σύγχρονη Ελλάδα αναπαράγεται η χαρακτηριστική ιστορία στην ορθόδοξη θρησκεία, για τον Άγιο Γεώργιο που σκοτώνει το δράκοντα – ενσάρκωση του κακού.

Δεν πρέπει να μπερδεύεται με τον “δράκο”, που είναι τερατόμορφος γίγαντας (αγγλικά “ogre”).

Πέρα όμως από όλη την ίστορια που υπάρχει χιλίαδες χρόνια πρίν πίσω από τους δράκους εμείς τους αγαπάμε και για ακόμα ένα λόγο.

Όλοι μας γνώρίζουμε τα αγαπημένα βιβλία (a dance with dragons) της γνωστής τηλεοπτικής σείρας Game Of Thrones, όπου η Daenerys Targaryen μαζί με τους δράκους της προσπαθεί να πάρει πίσω τον θρόνο και να φέρει ειρήνη και τάξη στα 7 βασίλεια.

Έτσι και εμείς εμνευσμένοι από τους δράκους σας παρουσιάζουμε το πρώτο δράκο που φτιάξαμε εδώ στην Shine4ever.gr, μάλιστα το πολύ πρώτο αντικείμενο που φτιάξαμε από τη στιγμή που σας παρουσιάσαμε την Shine4ever πριν 2 χρόνια. Από μασίφ ασήμι 925ο βαθμών, περασμένος απο τις “φλόγες” , έτοιμος όπως μας τον ζητήσατε σε μορφή μπρελοκ. (διάσταση δράκου  3εκ.x4εκ. )

Μαζί μπορούμε να τον φτιάξουμε σε όποια μορφή θέλετε!

 

DSC00217 smalldragon 2 small