«Στον δάσκαλο μου»

shine4everUncategorized, Δημιουργίες, Νέα καταστήματος

Celebrationg last day in kindergardem!

Γιορτάζοντας την τελευταία μέρα στο νηπιαγωγείο!

Αυτή τη προ τελευταία βδομάδα του Ιουλίου 2015, είχαμε την πιο αναπάντεχη ζήτηση για να δημιουργήσουμε μια ασημένια πένα κιθάρας…

Μια μαμά μας ζήτησε να χαράξουμε πάνω σε μια ασημένια πένα κιθάρας την αφιέρωση «Στον δάσκαλο μου» και για υπογραφή στο πίσω μέρος της πένας το ονοματεπώνυμο, του μόλις έξη χρονών γιου της και την ημερομηνία «αποφοίτησης» του από το νήπιο!

Ήθελε να του χαρίσει κάτι διαφορετικό απ΄όλα όσα έχουμε χαρίσει εμείς οι μαμάδες κατά καιρούς  στους δασκάλους των παιδιών μας, κάτι  που θα το κρατήσει, κάτι που να του θυμίζει τον μικρό… μας είπε.

Έτσι επέλεξε την ασημένια πένα κιθάρας με την ιδιαίτερη αυτή χάραξη μιας και ο δάσκαλός του είναι μουσικός και «ροκάς» όπως μας είπε και ο μικρός!

Η μαμά του έκανε και το εξής όμορφο, έφερε τον μικρό μαζί της, βασικά όλη την οικογένεια, μπαμπάς και αδερφός ένα χρόνο μικρότερος.  Μόλις μπήκαν στο εργαστήριο του άνοιξα το κουτί και έδωσα του μικρού Μιχάλη την ασημένια πένα κιθάρας να την δει, να την κρατήσει και ο ίδιος και να καταλάβει πως είναι αυτό που δημιουργήσαμε για τον αγαπημένο του δάσκαλο. Τον πρώτο του δάσκαλο!

Την περιεργάστηκε την έδειξε και στον αδερφό του την έπιασε καλά στα χέρια του και εκεί τον ρωτάει η μαμά του, τι λες Μιχάλη?  Και απαντάει με ένα χαμόγελο… «ναι μαμά μου αρέσει, μου αρέσει!»

Και με αυτό το «οικογενειακό» χαμόγελο έκλεισαν πίσω τους την πόρτα του εργαστηρίου μας.

Κάθε αντικείμενο και μια όμορφη ιστορία…

Καλό καλοκαίρι!

Με αγάπη,

Shine4ever.gr

#gift #special_gift #commencement_gift #graduation_gift #silver #guitar_pick #mommy #kindergarder #day_nursery #unique_gifts #shine4evergr