Μια ασημένια πένα κιθάρας για τους Kinky Dagger

shine4ever Δημιουργίες, Νέα καταστήματος, Συνεργασίες

kinky dagger sharpenedΟι Kinky Dagger (Jenny-drums & backing vocals, Peter Jason-bass, Ilias & Bask-guitars, Lambrini-vocals) είναι μια hard rock-heavy metal μπάντα η οποία πρωτο-δημιουργήθηκε στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2009. Πρόκειται για μια μπάντα με αγγλικό στίχο και επιρροές τόσο από την κλασσική rock σκηνή των 70’s & 80’s με μπάντες όπως οι Led Zeppelin, οι Guns n’ Roses και οι Thunder όσο και από τη heavy rock και metal – “Stoner” σκηνή του σήμερα με μπάντες όπως οι Clutch, οι The Answer και οι Black Label Society.

Έπειτα από μερικές live εμφανίσεις και σύνθεση τραγουδιών, η αποχώρηση κάποιων μελών αφήνει το μάλλον επιρεασμένο απο τα 80’s τότε group στην αφάνεια για ένα χρονικό διάστημα. Τον Ιούνιο του 2012 οι Kinky Dagger ανασχηματίζονται με κάποια νέα μέλη και το χειμώνα του 2012-2013 επανέρχονται δυναμικά κάνοντας live εμφανίσεις με ονόματα όπως οι Τέλος Εποχής και οι Delivers και παρουσιάζοντας νέα τραγούδια τους όπως το “Silence everywhere”. Η περίοδος που ακολουθεί δηλαδή η άνοιξη του 2013 μέχρι και σήμερα, θέλει τους Dagger να δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό, μέρος του οποίου παρουσίασαν σε live εμφάνιση τους στις αρχές Αυγούστου και το οποίο συμπεριλάμβανε συνθέσεις τους όπως το “Dark path” και το “Kinky Dagger Thrill”.

KD02

Αυτό το μήνα η μπάντα ετοιμάζεται να μπει στο studio για την ηχογράφηση του πρώτου της demo, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει στο τρίμηνο festival-διαγωνισμό που διοργανώνει το Remedy Club στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και ξεκινάει από Σεπτέμβρη 2013, όπου θα μπορείτε να τους απολαύσετε μαζί με άλλες μπάντες καθώς και να τους ψηφίσετε!

Για τους Kinky Dagger λοιπόν, η εταιρεία Philippakis Art μέσα από τη Shine4ever.gr φρόντισε ώστε τα μέλη τους, να αποκτήσουν από μια πένα κιθάρας παντατίφ. Ένα πολύτιμο δώρο αφού πέρα από την αισθητική της αξία ως κόσμημα, αποκτά γι’ αυτούς ένα βαθύτερο νόημα και τους προσδιορίζει. Πρόκειται, για μια ασημένια πένα κιθάρας η οποία φέρει πάνω της χαραγμένο το ιδιαίτερο λογότυπο της μπάντας, με τόση ακρίβεια, ώστε φαίνεται καθαρά κάθε γωνία και κάθε υφή του. Αποτελεί γι’αυτούς ένα μέσο σύνδεσης μεταξύ τους καθώς και ένα αντικείμενο το οποίο θα “κουβαλά” όλες τις όμορφες εμπειρίες και αναμνήσεις που αποκτούν μέσα από το μουσικό τους αυτό ταξίδι.

 

pena kinky daggerpena kinky dagger 2KD01